/ Qui som?

VIDAL I PORTA és una empresa avalada per més de vint-i-cinc anys d’experiència en l’estudi i la realització de projectes i muntatges d’instal·lacions de cuines professionals per a col·lectivitats, restauració i hoteleria.

Està constituïda per un conjunt de professionals que conten amb una gran experiència en la projecció per les col·lectivitats, restauració i hoteleria i sempre cobrint les necessitats específiques de cadascun dels sectors, així com de les seves aplicacions en el Sector Industrial.

Compta amb un gabinet tècnic pel disseny i la realització de projectes, un taller per a la fabricació de tot tipus de mobiliari a mida en acer inoxidable, a més d’un servei d’assistència tècnica i muntatge. Posem a disposició dels clients dissenys personalitzats per a les seves cuines.

L’experiència desenvolupada durant la nostra existència i el coneixement de les tecnologies vigents són el nostre recolzament al moment d’oferir serveis i productes, amb projectes que van des de l’estudi bàsic fins al muntatge, posta en marxa de la instal·lació i servei postvenda de la mateixa.

/ La Nostra Filosofia

La nostra manera i cultura de fer negocis està fortament lligada a la importància de les relacions amb els clients i la seva consolidació en el temps.
El nostre model de negoci estableix que a través de la creació i el manteniment de les relacions amb els clients podem conèixer les seves necessitats i problemàtiques, que junt amb l’experiència, podem convertir en solucions que aporten valor afegit, deixant satisfets als clients i configurant un vincle encara més fort.

/EMPRESA

/Contacta

VIDAL I PORTA - Contacta

Gran via de les Corts Catalanes, 289

Esc, Dreta entl. 08014 Barcelona

Tel: (+34) 93 453.62.43

Fax: (+34) 93 453.49.09

Email: administracio@vidaliporta.cat